tiistai 11. kesäkuuta 2013

paaljon kerrottavaa

Mistäs sitä nyt taas alottaisikaan ? On ollu taas tätä postaustaukoa, mutta nyt lupaan ryhdistäytyä ja tehdä jotain asialle :)

Viime viikon tiistaista keskiviikkoon pinja ja sanja tuli meille yöks. Katottiin leffaa ja syötiin. Keskiviikkona sitten lähdettiin itikseen syömään itikseen ja illemmalla oli vuorossa venekauden avaus ! Oli tosi lämmin sää ja ihanan viileä tuuli merellä, istuttiin pinjan kanssa siinä katolla hetken. Kuvia olisi mutta laitan ne ensi postaukseen kun en ole vielä niitä saanut :)


Torstaina sitten heitin viimein talviturkin rannalla, ja paloin tottakai ihan tasapunaseks. Olin tyhmä kun en käyttänyt aurinkorasvaa.. Saan kärsiä siitä vieläkin vaikka siitä on jo melkeen viikko. No, opinpahan jotain. Käytiin sinäkin iltana vähän veneilemässä.


Perjantaina, ei tehty aamupäivänä mitään oikeestaan. Illalla tuli päähänpisto että mennäämpä lintisille, ja sinnehän me mentiin :D Menin 2 uuteen laitteeseen, kirnuun ja kieppiin. Kirnu oli ihan älykiva mutta se kieppi... pää kolahteli koko ajan mihin sattuu ja se kesti aivan liian kauan. En mee enää toiste !

Lauantaina mentiin sitten taas lintsille koska monalla oli ilmaislippuja vaikka kuinka paljon ! Siellä oli semmonen spesiaali tapahtuma 1 asti. Silti porukkaa oli tosi paljon ja jonojen takia ei päästy tiettyihin laitteisiin. Kävin varmaan 100x kirnussa, se oli niin hyvä :D Syötiin sen jälkeen ja lähdinkin sitten sukulaissynttäreilleni kotiin. Sain rahaa ja karkkia lahjaksi lähinnä, katsottiin leffoja ja syötiin.


Sunnuntaina olin vaan kotona, en tehnyt ihmeempiä, samoin tää alkuviikko on sujunut samoissa merkeissä. Maanantaina olin pinjan ja iran kanssa kaupungilla, käytiin horse&houdissa ja sen jälkeen mentiin mäkkiin. Ostokset voitte katsoa heppablogista !


tämän päivän ruoat :D

 Huomenna tulee sitten ne hakutulokset lukoihin, odotetaan jännityksellä niitä :D

1 kommentti:

  1. mä inhoon kirnuu :DDD se oikeesti tuntuu et sisuskalut nousee päähän xdd

    VastaaPoista