perjantai 31. toukokuuta 2013

KESÄ ♥

Ups, pientä taukoa postailusta :D Nyt pikaista päivitystä !

Viime viikonloppuna kävin hakemassa päättärimekon itelleni. Meni muuten aika kauan että sopiva löyty :D Tää kouluviikko on ollu toosi chilli myös. Maanantaina oli oikeestaan normi koulupäivä vielä, mutta kateltiin vaan joka tunti leffoja ja oltiin koneella. Tiistai ja keskiviikko oli projektipäiviä, jollon en mennyt kouluun ees. Kävin kävelemässä mummin kanssa puol tuntia molempina päivinä ja sitten menin serkuille, koska ne asu siinä vieressä.

Ja haha, mulla oli myös synttärit keskiviikkona. Sain synttärilahjaks rahaa ja kauan toivomani longchampin laukun :3 Sitten torstaina meillä oli jotain vajaa 2h koulua, luokanvalvoja oli tuonu kakkua, cocista ja keskejä.

Tänään sitten oli peruskoulun vika päivä. Luulin että meillä alkaa koulu 9, mutta kuulemma se alkoikin 8:45 :D Myöhästyin siis kirkosta, niikun puolet meidän luokkalaisista. Odoteltiin kaverin kaa sitten puol tuntia siellä käytävällä ja kun tää kirkkoporukka tuli niin luokanvalvoja sano että lähetään kotiin. Kyllä, olin 40min koulussa istumassa tekemättä mitään ! Yhtähyvin, olisin voinut olla kotona nukkumassa.

Huomenna olisi päättärit ja sitten voin sanoa hyvästit peruskoululle ja oppivelvollisuudelle ! Kauan odotettu loma voi alkaa :)


sain kaverilta synttärilahjan :D

Sori tosi tylsä postaus :( Huomenna päättäreistä voin kertoa paremmin sitten parempien kuvien kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti